Forgácskihordók

Forgácskihordóra minden CNC műhelyben szükség van.
A szerszámgép fizikai állapotának, az üzem tisztaságának és rendezettségének megőrzése, illetve a balesetvédelmi szabályok betartása egyaránt megkövetelik a forgács hatékony és szakszerű eltávolítását.

A környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve a hűtő-kenő folyadékok szűrésére is kiemelt figyelmet kell fordítanunk.

Egy jó forgácskihordó mindezekre képes, legnagyobb előnye pedig, hogy használatával a manuális forgácseltávolítással járó állásidő is kiküszöbölhetővé válik.

Termékkínálatunkban az iparban jellemző összes forgácstípushoz megtalálhatók az LNS ideális forgácskihordói, a szűrés nélküli zsanéros kiviteltől a mágneses megoldáson keresztül az 50 μ szűrésű eszközökig. A forgácskihordók alkalmasak a rosszul megtört folyó forgácsok és egészen apró, finom forgácsok kezelésére is.

TURBO SZÉRIA

TURBO HB

A Turbo HB egy szabvány forgácskihordó olyan esetekre, amikor a hűtőfolyadék szűrése nem szükséges. A szalagos forgácskihordó sokféle alkalmazáshoz megfelelő forgácskihordó, és a legjobb választás kusza szálas forgácsképződés esetére.

TURBO MAGNETIC

A Turbo Magnetic forgácskihordó kifejezetten több funkciós gépekhez lett tervezve kis méretű fémes forgács eltávolítására. A Turbo Magnetic egy rendkívül erős rozsdamentes acél csúszdával rendelkezik az extrém kopásállóság és a hosszú élettartam érdekében. 

TURBO MF2

Köszönhetően a kettős szállítópályás kivitelnek, a felül lehúzólamellás, alul szállítószalagos rendszernek, a Turbo MF2/Turbo MF3 olyan forgácskihordók, melyek mindenféle forgácsformához használhatóak, és különlegesen jó hűtőfolyadék szűrést biztosítanak 50 μ szemcsenagyságig.

TURBO MH250/MH500

Az LNS forradalmi szűrő koncepciója a szalagos/lehúzólamellás kihordót és a szűrő egységeket együtt használja. A Turbo MH szériás forgácskihordók minden formájú és anyagú forgácsot eltávolítanak, miközben öntisztító szűrő rendszerrel is rendelkeznek.

TURBO MS500

Az MS500 készülék kicsi és közepes forgács szállításához lett kifejlesztve, bronz, öntvény és alumínium anyagokhoz 500μ szűréssel. Ez a forgácskihordó ideális öntvények megmunkálásához.

TURBO SFCOMPACT

A Turbo SFcompact forgácskihordó kiemelkedő hűtőfolyadék szűrést biztosít 50 mikronig. A teljes szűrő rendszer a merev vázba van építve, így nem igényel nagyobb alapterületet mint egy sztenderd zsanéros forgácskihordó.

KIEGÉSZÍTŐK

FORGÁCS KOCSIK

Az LNS billenő forgácskocsijai ideális kiegészítői bármely forgácshordó rendszernek. Az egyedi billenő rendszernek köszönhetően, a teljes folyamat gépesített.