Szolgáltatások

Helyszíni felmérés

Bizonyos termékek vagy már meglévő CNC gépek kiegészítése esetén szükséges lehet a helyszíni felmérés, hogy a legjobb megoldást ajánlhassuk.

Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon kollégáink előzetes igényfelmérést végeznek, és néhány alapvető kérdés tisztázása után rövid határidőn belül megszervezünk egy személyes látogatást az Ön üzemében, ahol az egyedi igényeket figyelembe véve adunk megoldási javaslatot.

A megbeszélés során elhangzottak, tapasztaltak alapján készítünk egy javaslatot, ami az árajánlatot is tartalmazza.

Tervek készítése

A szerszámgép-kiegészítők szerepe évről évre hangsúlyosabb, ha a CNC gépek hatékonyságának növeléséről van szó.

Bár megoldásaink jellemzően plug&play megközelítéssel készülnek, a kiválasztási szakaszban elengedhetetlen a megfelelő tervezés.
Alapos előkészületek nélkül a legjobb minőségű olajköd-elszívó sem biztos, hogy az adott problémára a legjobb megoldást adja, vagy hogy szakszerűen beüzemelhető.

Épp ezért igény szerint megtervezzük olajköd elszívóink bekötését, automatizálási megoldásoknál pedig a maximális hatékonyság érdekében megtérülési kalkulációt végzünk. Ezzel biztosítjuk, hogy a robotos gépkiszolgálás hatékonysága és ezzel együtt a termelékenység is az igényeknek megfelelően növekedjen.

Karbantartás & Szerviz

Gépeinkre teljes körű szerviztámogatást és pótalkatrész-ellátást is vállalunk. Vállaljuk továbbá rúdadagolók teljes körű felújítását is.

Szakértői csapatunk az ország bármely részén biztosítja a karbantartást, hozzáértésüket és hatékonyságukat pedig rendszeres képzésekkel is biztosítjuk.

Amennyiben szolgáltatásként egy már korábban értékesített és üzembe helyezett eszközünket kell javítani, először mindig telefonon egyeztetünk a hibajelenségről.

Fontos a berendezés pontos típusa, szériaszáma és a konkrét hibajelenség, ha van hibakód.

 

Amikor csak lehetséges a hibát mindig távsegítséggel oldjuk meg, és telefonon tanácsot adva közösen hárítjuk el a meghibásodást.

Ha a hiba jellegéből fakadóan távsegítség nem jöhet szóba, egyeztetünk egy időpontot, amikor a helyszínre látogatva végezzük el a hiba feltárását, lehetőség szerinti javítását. Ha valószínűsíthető, hogy egy hibás alkatrész okozza a hibát, már csere alkatrésszel felszerelkezve érkezünk.
Az üzembe helyezésekről, javítási, karbantartási munkákról ezután javítási munkalap készül, ami minden fontos adatot tartalmaz, többek között az elvégzett feladatokat, a javítással töltött időt is.