Rólunk

A svájci Prevotex SA 1990 óta folytat kereskedelmi tevékenységet Magyarországon.

A hazai piac jobb kiszolgálása érdekében a Prevotex Hungary Kft. 1995-ben alakult, mára 100% magyar tulajdonú vállalkozás. Cégünk így immár több mint 25 éve teszi hatékonyabbá a CNC forgácsolók munkáját, kizárólag a legmagasabb minőségű műszaki megoldásokat képviselő termékekkel és kísérő szolgáltatásokkal.

Minden évben azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a legváltozatosabb problémákra és kihívásokra is új és még hatékonyabb megoldásokat találjunk.

Ennek köszönhetően a legszélesebb termékpalettát nyújtjuk a hazai piacon, emellé pedig szakmai tudást és hátteret is biztosítunk, hogy a tőlünk vásárolt termékeket a lehető leghatékonyabban használhassák. Tudásunk legjavát a CNC automatizálás és technológiai hatékonyságnövelés köré építjük.

Partnereink

Az LNS a CNC iparág egyik vezető gyártója. Rúdadagoló, olajköd elszívó, forgácskihordó berendezései és hűtőfolyadék-kezelő rendszerei a legmagasabb minőséget képviselik. Az LNS nem csak páratlan termékpalettát, de évtizedes szakmai tapasztalatot és kifogástalan szolgáltatásokat kínál.

A Halter a CNC szerszámgép automatizálás úttörője. Rendszere hatékony termelést tesz lehetővé akár már kis szériák esetén is. A Halter fejlesztései egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a mindennapos a munkát, effektíven növelve ezzel az ön bevételét.

A német WTO csúcsminőségű precíziós szerszámtartókat gyárt eszterga központokhoz, hosszeszterga gépekhez és többorsós eszterga központokhoz. Úttörője a meghajtott szerszámtartók gyártásának.

Az 1948-ban alapított Serge Meister SA több mint ötven éve a precíziós eszközök egyik vezető gyártója. A nagy múltú svájci vállalat németországi kiszolgálással és kibővített termék kínálattal újított 2019-re.

A svájci Schaublin kiváló minőségű mechanikus szorítóeszközök és csapágyak gyártója, valamint viszonteladója.

A svájci Bimu SA több mint 20 éve keményfém váltólapkák és automata esztergák egyéb kiegészítőinek gyártására és fejlesztésére specializálódott. Az általuk gyártott szerszámok a rúdanyagból történő megmunkálás során kimagasló teljesítményt biztosítanak.

A Tesa piacvezető gyártó magasságmérő berendezések terén. Széles termékpalettáján megtalálhatja a tolómérők, mikrométerek, mérőórák és induktív tapintók különféle kialakításait.

Munkatársaink

Laczkó Ádám

Ügyvezető
adam.laczko@prevotex.hu

Gorácz Máté

Értékesítés
mate.goracz@prevotex.hu

Telegdi Zsolt

Szerviztechnikus
zsolt.telegdi@prevotex.hu