Termékcsoportok

Rúdadagolók

Rövid és hosszú rúdanyagok adagolására alkalmas automata és manuális rúdadagolók, melyek segítenek az esztergagépek automatizálásában, emberi beavatkozás nélküli, folyamatbiztos termelés létrehozásában.

Olajköd elszívók

A CNC fémmegmunkálás során használt emulzióból képződő, egészségügyi és hatékonysági szempontból is negatív hatású olajköd eltávolítására szolgáló elszívó-berendezések.

Nagynyomású hűtőfolyadék rendszerek

Nagynyomású rendszerek a forgácsolási zónába hatékonyan juttatott, a forgács képződést is befolyásoló hűtőfolyadék szállításáért felelnek. Növelik az anyagleválasztás hatékonyságát és a szerszám éltartamot.

Forgácskihordók

Ideális forgácskihordók minden forgács típushoz, melyek fontos eszközei az üzem tisztán tartásának, és segítik a hűtőfolyadék szűrését, gazdaságos kezelését.

CNC gép automatizálás

Automatizált gyártócellák, melyek kiszámíthatóvá és folyamatbiztossá teszik a termelést, nem kötnek le emberi erőforrást és a követelményekhez rugalmasan igazíthatók.

Szerszámtartók CNC eszterga gépekhez

A különböző esztergálási feladatokhoz leginkább megfelelő szerszámtartók, amelyek lehetővé teszik a szerszám remegésmentes megfogását, a hatékony és precíz forgácsolást.

Forgácsoló szerszámok hosszeszterga gépekhez

Kínálatunkban a legjobb minőségű, tartós és megbízható forgácsoló szerszámok közül válogathat, amelyekkel a hosszesztergákon jellemző kisméretű alkatrészek rendkívüli gyorsasággal készíthetők, a munkadarab geometriai torzítása nélkül.

Szorító - és vezető patronok

Akár a szerszám, akár a munkadarab forog, az általunk forgalmazott patronos megoldások kellő szorítóerőt, futási pontosságot és kiegyensúlyozottságot biztosítanak a merev és pontos megfogáshoz.

Kézi mérőeszközök, magasságmérők

Ahogy nekünk, úgy Önöknek is az ügyfeleik elégedettsége a legfontosabb mérőszám. Hogy üzemükből csak kifogástalan alkatrészek kerülhessenek ki, a Prevotex a legjobb mérési megoldásokat szolgáltatja.