HALTER LOADASSISTANT

Automatizálással a termelékenységi mutatók magasabbak, a munkavégzés hatékonyabb, folyamataink költséghatékonyabbak lesznek. Kiszámíthatóbb, tervezhetőbb lesz a munkavégzés.

A CNC szerszámgépek automatikus kiszolgálása az egyik legfontosabb feladat, melybe a termelékenység növelése mellett a kiadások alacsonyan tartására törekvő cégeknek is érdemes befektetniük.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

A HALTER LoadAssistant® egy könnyen kezelhető, gyorsan programozható és biztonságos robotrendszer, melynek feladata, hogy CNC szerszámgépének automatikus kiszolgálásával folyamatossá, kiszámíthatóvá és hatékonyabbá váljon a munka, csökkentve az emberi munkaerő költségeit és terheit.

Beállítási ideje kevesebb mint 5 perc, így a szakképzett gépkezelőknek nem a gép kezelésével telik az értékes munkaideje.
A robotcella bármely új, vagy már üzemben levő CNC eszterga vagy marógéphez csatlakoztatható és a termelés szükségessége szerint könnyedén áthelyezhető egyik gépről a másikra. Ilyen módon mindig ott tudja segíteni a munkát, ahol épp szükség van rá.

HALTER LOADASSISTANT VIDEÓK

HALTER LOADASSISTANT

UNIVERSAL SZÉRIA

UNIVERSAL
Compact 12

UNIVERSAL
Premium 20/35

UNIVERSAL
Big 35/70

TURNSTACKER SZÉRIA

TURNSTACKER
Compact 12

TURNSTACKER
Premium 20/35

TURNSTACKER
Big 35/70

MILLSTACKER SZÉRIA

MILLSTACKER
Compact 12

MILLSTACKER
Premium 20/35

MILLSTACKER
Big 35/70

CNC KIEGÉSZÍTŐK

Automatikus szervo ajtónyitó rendszer

Ezek az ajtónyitó rendszer arra lett kifejlesztve, hogy automatikusan nyissa és zárja a CNC gép ajtaját. A szervo vezérelt ajtónyitó rendszerek saját elektromos szekrénnyel, Siemens vezérléssel készülnek. Öntanuló és automatikusan érzékeli az ellenállást, így 100%-ig biztonságosan használható.
Az automatikus ajtónyitó segít a CNC gépen dolgozó operátorok fizikai terhelésének csökkentésében.