Forgácsoló szerszámok hosszeszterga gépekhez

A hosszeszterga gépek működési elve eltér a hagyományos esztergagépektől, ezért másfajta forgácsoló szerszámokat kell használnunk a munkához.

A forgácsoló szerszámokkal szemben támasztott legfőbb követelmény, hogy az adott szerszám képes legyen a munkadarab előírt méretpontosságának, alaktűrésének és felületi érdességének elérése mellett eltávolítani a szükséges anyag felesleget.

A különböző CNC forgácsolási feladatok ellátására kínálatunkban a legjobb minőségű, hatékony és gazdaságos megoldások közül válogathat, többek közt az esztergáláshoz, beszúráshoz és leszúráshoz szükséges késszárak és lapkáik, polygon szerszámok és egyéb eszközök közül.

A hosszeszterga géphez tartozó forgácsoló szerszámok esetében a speciális, egyedi igények megvalósítása is lehetséges.

wto_logo_rgb

Statikus szerszámtartó

 

Átfogó programunk a CNC eszterga központokhoz kínál statikus, precíziós szerszámtartókat. Igény szerint akár 80 bar szerszámon keresztüli hűtéssel is elérhetők befogóink, melynek köszönhetően megnövelt szerszám élettartammal és forgácsolási sebességgel maximalizálhatja termelési hatékonyságát.

wto_logo_rgb

Meghajtott szerszámtartók

QuickFlex

Az ER patronos befogás és a gyorscserélős rendszer tökéletes kombinációja egy szerszámtartóban. A legkülönbözőbb QuickFlex adapterek segítségével minimalizálható az átállási idő. Az egykezes szerelőkulcs kényelmessé és biztonságossá teszi a szerelést.

wto_logo_rgb

Meghajtott szerszámtartók

Quickflex smart, industry 4.0

Az intelligens meghajtott szerszámtartók új generációja lehetővé teszi hogy a szerszám adatokat élőben, online követhessük.

Fordulatszám, hőmérséklet, vibráció figyelés, mindez Bluetooth BLE 4.2 adatátvitellel

A teljes gyártói katalógusok letöltése

Hamarosan...