Szerszámtartók CNC eszterga gépekhez

A hatékony munka nem csak jó szerszámokat, de merev és pontos, az egyedi igényeknek megfelelő szerszámtartót is kíván.
Kínálatunkban többféle kiváló minőségű statikus és hajtott szerszámtartók találhatóak…

  • esztergagépekhez,
  • hosszesztergákhoz,
  • többorsós eszterga központokhoz.

A szabványosított méretek mellett akár egyedi méretű és formájú tartók elkészítésére is lehetőség van.

Szerszámtartóink segítenek abban, hogy a munkavégzés hatékonyabb, kényelmesebb és biztonságosabb legyen, így növelve a termelékenységet.

wto_logo_rgb

Statikus szerszámtartó

 

Átfogó programunk a CNC eszterga központokhoz kínál statikus, precíziós szerszámtartókat. Igény szerint akár 80 bar szerszámon keresztüli hűtéssel is elérhetők befogóink, melynek köszönhetően megnövelt szerszám élettartammal és forgácsolási sebességgel maximalizálhatja termelési hatékonyságát.

wto_logo_rgb

Meghajtott szerszámtartók

QuickFlex

Az ER patronos befogás és a gyorscserélős rendszer tökéletes kombinációja egy szerszámtartóban. A legkülönbözőbb QuickFlex adapterek segítségével minimalizálható az átállási idő. Az egykezes szerelőkulcs kényelmessé és biztonságossá teszi a szerelést.

wto_logo_rgb

Meghajtott szerszámtartók

Quickflex smart, industry 4.0

Az intelligens meghajtott szerszámtartók új generációja lehetővé teszi hogy a szerszám adatokat élőben, online követhessük.

Fordulatszám, hőmérséklet, vibráció figyelés, mindez Bluetooth BLE 4.2 adatátvitellel

wto_logo_rgb

Véső egységek

 

A meghajtott véső egységek ékhornyok és bordázott felületek gazdaságos gyártását teszik lehetővé, akár 1000 löketes percenkénti sebességgel. Alkalmasak külső vagy belső megmunkálásra.

wto_logo_rgb

Lefejtő marás

Hobbing

Nagy merevségű és kifutási pontosságú egységek fogaskerekek CNC eszterga központokon való gyártásához. Rugalmas rendszer, a különböző szerszámok könnyedén cserélhetőek.

wto_logo_rgb

Lefejtő marás

Skiving

Az angol nyelvből átvett „skiving” néven ismert fogaskerék marási technológia egy forradalmi, termelékeny módszer, amellyel külső és belső felületekre készíthetünk fogazást és bordázást. A hidraulikus szerszám befogásnak köszönhetően a szerszámok futáspontossága kiemelkedően jó, a szerszám cseréje gyorsan elvégezhető.

wto_logo_rgb

Szerszámtartók

Többorsós eszterga központokhoz

Moduláris és monoblokk precíziós szerszámtartók, egyedileg a többorsós eszterga központhoz tervezve. Szögben állítható kivitelek, fordulatszám növelő megoldások széles kínálata.

wto_logo_rgb

Szerszámtartók

Hosszeszterga gépekhez

A sztenderd kialakítású axiális és radiális megmunkálásokon túl különleges feladatokhoz is alkalmas hatékonyságnövelő megoldások. Mélyfúrás 200 bar nyomással , örvénylő menetmarás és gyorscserélő rendszerek.

wto_logo_rgb

Nagysebességű orsók

CoolSpeed

A CoolSpeed mini egy új, nagysebességű, turbina hajtású orsó, a hasonló rendszerek árának töredékéért. Bármely CNC géphez használható, emulziós vagy vágóolajos környezetben is. Akár 75.000 / perc fordulatszámmal.

wto_logo_rgb

Többszörös szerszámtartók


Növelje meg az elérhető szerszámok számát az Y tengellyel rendelkező eszterga központjain. Köszönhetően ezeknek a szerszámtartóknak bonyolultabb alkatrészeket gyárthat le, csökkentheti az átállások számát.