ALPHA 212 S3

Gép megjelenése

Leírás

Az Alpha 212 S3 az ideális belépő szintű megoldás kis átmérőjű rúdanyagok betöltésére, 2 – 12 mm-ig. Jellemzői az egyszerű kezelés, a kompakt kialakítás és hatékonyság, melyek a rögzített és mozgó főorsójú eszterga gépek nélkülözhetetlen kiegészítőjévé teszik.

  • Megbízható, komplikáció mentes rúdanyag kezelés és betöltés 2 – 12 mm-ig
  • Beépített kettő az egyben vezető csatornák a teljes tartomány lefedéséhez
  • Pontos rúdanyag pozícionálás a szervó hajtáson keresztül
  • Gyors és egyszerű átállás
Kapacitás
Alkalmazások
Átmérő váltás
Meghajtó rendszer
A legjobb műszaki megoldások az alábbi területeken

Rúdadagolók

Rövid és hosszú rúdanyagok adagolására alkalmas automata és manuális rúdadagolók, melyek segítenek az esztergagépek automatizálásában, a munka gördülékenyebbé és hatékonyabbá tételében.

Olajköd elszívók

Rövid és hosszú rúdanyagok adagolására alkalmas automata és manuális rúdadagolók, melyek segítenek az esztergagépek automatizálásában, a munka gördülékenyebbé és hatékonyabbá tételében.

Nagynyomású hűtőfolyadék rendszerek

Nagynyomású rendszerek a tiszta, szűrt hűtőfolyadék szállításáért, a maximális termelékenység és az alacsonyabb mértékű veszélyes hulladék érdekében.

Szerszámtartók CNC eszterga gépekhez

Különböző méretű és kapacitású CNC szerszámtartók, melyek lehetővé teszik a munka során használt szerszámok hatékony és biztonságos tárolását.

CNC gép automatizálás

Hatékony robotrendszer, mely a CNC szerszámgépének automatikus kiszolgálásával egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést, segítve ezzel a termelékenység növelését.

Szorító - és vezető patronok

A legjobb minőségű szerszámbefogók minden CNC szerszámgép típushoz. Termékkínálatunkban CNC szerszámbefogó patronok kategóriájában garantáltan megtalálja az önnek leginkább megfelelőbb terméket.

Kézi mérőeszközök, magasságmérők

Minőségi és kalibrált mérőeszközök, melyek segítenek a pontos, hatékony és biztonságos CNC munkavégzésben.

Forgácskihordók

Ideális forgácskihordók minden forgácstípushoz, melyek a hatékony forgácseltávolítás mellett különlegesen jó hűtőfolyadék szűrést is biztosítanak.

Forgácsoló szerszámok hosszeszterga gépekhez

Kínálatunkban a legjobb minőségű, tartós és megbízható forgácsoló szerszámok közül válogathat, melyek a meghatározott anyagrész leválasztására és a munkadarab előírt méretpontosságának, alakhűségének és felületi érdességének biztosítására. egyaránt alkalmasak.

Tekintse meg a teljes kínálatunkat!

kik vagyunk?

A PREVOTEX Hungary Kft. Több mint 25 éve a teszi könnyebbé a CNC automatizálás és programozás feladatát. Kizárólag a legmagasabb minőséget képviseljük, a legjobb svájci, olasz, német és francia termékek széles skáláját felvonultatva. Aki termékeink mellett dönt, olyan árukba fektet, amelyeket a legszigorúbb minőségi előírások mellett fejlesztettek ki és gyártottak le.
Számunkra kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, így gépeinkre teljes körű szerviztámogatást és pótalkatrész ellátást is vállalunk.

Szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés

Előzetes egyeztetés után a helyszínen segítünk a tökéletes CNC-konstrukció kiválasztásában.

Tervek készítése

Igény szerint megtervezzük olajköd elszívóink bekötését, automatizálási megoldásoknál pedig a maximális hatékonyság érdekében megtérülési kalkulációt végzünk.

Karbantartás és szerviz

Gépeinkre teljes körű szerviztámogatást és pótalkatrész ellátást is vállalunk. Vállaljuk továbbá rúdadagolók teljes körű felújítását is.

Lépjen kapcsolatba velünk

A LEGJOBB

CNC szerszámgép kiegészítők egy helyen

Hozza ki a lehető legtöbbet a befektetett munkából! Üzletünkben szerszámgép kiegészítők CNC eszterga- és marógépéhez, rúdadagolók, olajköd elszívók, nagynyomású hűtőfolyadék egységek és forgácskihordók széles választéka várja. Tekintse meg kínálatunkat és tegye hatékonyabbá CNC gépeit a legszigorúbb minőségi előírások mellett fejlesztett és gyártott svájci, olasz, német és francia megoldásokkal! Kizárólag a CNC iparág legnagyobb szereplőitől.