Olajköd elszívók

Az olaj szennyezés eltávolítása minden üzemben létfontosságú feladat.

Az olajköd, vagyis a fémmegmunkálás során használt emulzióból képződő pára a munka során nem csak hatékonysági, de egészségügyi problémákat is okozhat:

  • Jelenléte miatt a gépkezelők mérgező, allergiás, rákkeltő vagy genotoxikus hatásoknak lehetnek kitéve.
  • A padló is síkossá, balesetveszélyessé válhat.
  • Károsítja az elektromos kapcsoló-berendezéseket és az áramköröket.
  • Bevonatot képez a szellőzőcsöveken, ami tűzveszéllyel jár.

Mindezt az ipari elszívó rendszer használata segít elkerülni, mely az ipari szabványoknak megfelelő módon biztosítja az üzemi levegő tisztítását és garantálja, hogy a gépeink mindig a megfelelő hatásfokon dolgozhassanak.

Az általunk forgalmazott elszívó megoldások a legtöbb szerszámgéppel kompatibilisek, a CNC megmunkálás, köszörülés, esztergálás, marás területein egyaránt hatékonyan használhatók.

Termékeink megfelelnek a legszigorúbb európai uniós szabványoknak, és nem csak biztonságosabbá, de gazdaságosabbá is teszik a munkát.

A szűrőbetétek csak ritkán szorulnak cserére, így az olajköd elszívók szervizigénye alacsony, nem járnak komoly karbantartási költségekkel.

FOX WS 2 SZÉRIA

Az LNS Fox WS 2 tökéletes megoldást nyújt a fémmegmunkálásnál megjelenő olajköd problémájára. Kicsi és kompakt méretével tökéletesen illeszkedik a szerszámgép kialakításához és könnyen csatlakoztatható. Az opcionális HEPA szűrő modulnak köszönhetően teljesen megszünteti a száraz füst problémáját, 99.97 %-os szűrési finomságot biztosítva.