lns forgácskihordók

Turbo HB

Turbo Magnetic

A legjobb választás

  • Durva vagy szálas forgács esetén
  • Kevert anyagokhoz, műanyaghoz
  • Szűrés nélküli alkalmazásokhoz

Opciók

  • Levegő lefúvatás: kis forgácsok, tapadás gátló készülék
  • Forgácslehúzó rúd: rugalmas, kusza forgácshoz
  • Változtatható sebességhez: csökkentett hűtő folyadék eltávolítás

A Turbo Magnetic forgácskihordó kifejezetten több funkciós gépekhez lett tervezve kis méretű fémes forgács eltávolítására. A Turbo Magnetic egy rendkívül erős rozsdamentes acél csúszdával rendelkezik az extrém kopásállóság és a hosszú élettartam érdekében. Minden mozgó részegység a forgácskihordó szigetelt belsejében található, így nincs kitéve a megmunkálási anyagokkal való találkozásnak. A szállítószalag automatikus feszítésű.

Önkenő pálya

Nincsen olyan olaj a forgácskihordóban, ami elfolyva keveredhetne a hűtőfolyadékkal. Csökkentett hűtőfolyadék veszteség Egy változtatható sebességű hajtás (AC Inverterrel) található minden alap modellben a forgácskihordás maximalizálására, valamint a hűtőfolyadék veszteség minimalizálására. Könnyen cserélhető mágnesek Az LNS forgácskihordó alkatrészei, mint az egyedi mágneses szegmensek könnyen és gazdaságosan cserélhetők, amennyiben a forgácskihordó véletlenül megsérülne. LNS speciálisan kialakított vezetőlécet használ, nehogy a kusza forgácsok a szalagon maradjanak, csökkentve ezáltal a rendszer elhasználódását, és növelve a rendszer hatékonyságát. A forgácskihordó csatorna fedelének a magassága szabályozható speciális alkalmazásokhoz. A szalagra szerelt kefék tisztán tartják a forgácskihordó alját fordulatonként legalább kétszeri tisztítással a fogazott lemezek pedig a kusza, nagyobb darab forgácsok eltávolításáról gondoskodnak.

Kopásálló felépítés

A speciális kopásálló anyag használata az arra érzékeny helyeken, mint a felső, és alsó hajlatokban. A szíj görgők, és a csuklópánt csapjai keményítettek, ezáltal a legnagyobb igénybevétel esetén is biztosított a hosszú élettartam.

Különféle szíjak

A leghatékonyabb forgácseltávolításhoz, és folyadék leszűréshez a hevederek nagy választéka kapható: bordás valamint perforált.

Turbo Magnetic

Mágnes található a forgácskihordó vázon belül

Turbo Magnetic

Nagy ellenálló képességű rozsdamentes acél csúszópálya