H-P 8.00-16.30: (+36) 1 209 9047

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK

PHASEP

OLAJSZENNYEZÉS ELTÁVOLÍTÁSA

 
Az LNS PhaSep védjeggyel ellátott olajeltávolító rendszer akár 100%-al megnövelheti a hűtőfolyadék élettartamát, drasztikusan csökkentve a veszélyes hulladék eltávolításának költségeit.   A szerszámgépek működése közben, akár zárt zsírozott akár olajozott vezetékek esetében a hűtőfolyadék elszennyeződik, bakteriális pangás alakul ki, kellemetlen szaggal, irritáló vegyületekkel. A szennyeződött hűtőfolyadék mechanikus kárt tesz a szerszámgépben. Az olaj szennyeződés az első ok a hűtőfolyadékok cseréjére, mivel a hűtőfolyadék elszennyeződve jelentősen veszít hűtő és kenő képességéből.

Az egyedülálló úszó olajgyűjtő összeszedi az olajjal szennyezett hűtőfolyadékot a tartályból. Ahogyan a folyadék lassan áthalad az egyedi fém szűrőrendszeren, a 20μ-nál nagyobb olajcseppeket összegyűjti az hűtőfolyadékból, és a PhaSep-en keresztül eltávolítja.
Amikor megfelelő olajréteg összegyűlik az egységben, egy speciálisan tervezett gátrendszeren keresztül elkülönítő a hűtőfolyadéktól. Az olaj rendszeresen eltávolítható a gyűjtőtartályból. A 99%-ban megtisztított hűtőfolyadék visszakerül a rendszerbe.
 
Dokumentum letöltés[ENG] [HUN] [DE]
 

 

Műszaki adatok

 
Mini

2.25 – 3.4 Liter/Perc Kapacitás , 432 x 406 x 610 mm

Max. 400 liter hűtőfolyadék tartályoz

 
Junior

6.8 liter/perc  kapacitás,  610  x 406 x 610 mm


Sematikus ábra
Az olaj összegyűlik a szűrőn, és a felszínre távozik.