H-P 8.00-16.30: (+36) 1 209 9047

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK

 


A svájci Jura kantonban fekvő Orvin település immáron 40 éve az LNS központja. Ennél tökéletesebb elhelyezkedést elképzelni sem lehet, hiszen a környék a rúdanyag megmunkálás fellegvára.

Cégünk megalapítása óta szerszámgépeink teljesítmény optimalizálására törekszünk, miközben hangsúlyt fektetünk a termelékenység növelésére és a gépkezelők biztonságára is.

Cégcsoportunk az évek során a gépi perifériák piacán vezető pozícióra tett szert. 9 termelőegységünk a világ több, stratégiailag fontos helyszínén található, így kulcsfontosságú piacokon helyi beszállítóként szolgálhatjuk ki partnereinket megbízható termékeinkkel és gyors szolgáltatásunkkal. A piacot leányvállalataink és az általunk kiépített kizárólagos forgalmazók hálózatával fedjük le.

A szerszámgépeket kiegészítő termékek széles választékát az LNS csapatában jelenleg 800 munkatársunk fejleszti, gyártja, szereli össze, reklámozza és forgalmazza. Az általunk „perifériáknak” nevezett termékekben a teljesítmény, a minőség, a megbízhatóság és a felhasználóbarát kivitel a közös nevező.

Alkalmazottaink erőfeszítéseinek és cégünk folytonos fejlesztésének köszönhetően az elkövetkező évtizedekben is fejlett technológiai megoldásokat kívánunk nyújtani elérhető áron. 
Székhely, Orvin, Svájc

Teljes LNS katalógus letöltése: